home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Hoofduitvoerder W

Functie: Hoofduitvoerder W
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Project
Regio: Midden en Zuid
West en Noord-West
Zuid-West
Bedrijfscultuur: Als Hoofduitvoerder W werk je direct onder de functionele leiding van de projectleider of, in voorkomende gevallen de uitvoerder of hoofduitvoerder van het project, en wordt hiŽrarchisch aangestuurd door het afdelingshoofd. Je geeft leiding aan een groep van ca. 15-30 (leidinggevende) monteurs en maakt eventueel deel uit van de contractorganisatie van een contractmanager.
Salaris indicatie: Ä2500 - Ä3500
Ä3500 - Ä5000
Opleidingsniveau: MBO
Ervaring: niveau 4(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:

Als Hoofduitvoerder W werk je direct onder de functionele leiding van de projectleider of, in voorkomende gevallen de uitvoerder of hoofduitvoerder van het project, en wordt hiŽrarchisch aangestuurd door het afdelingshoofd. Je geeft leiding aan een groep van ca. 15-30 (leidinggevende) monteurs en maakt eventueel deel uit van de contractorganisatie van een contractmanager.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de Hoofduitvoerder W zijn:

 • Het bestuderen, interpreteren en, indien nodig, uitwerken van de opdracht, projectplan en specificaties, alsmede het bespreken van een en ander met de projectleiding ten aanzien van de benodigde capaciteit, materiaal en materieel, gereedschappen en ondersteunende functies zoals de werkvoorbereiding.
 • Het geven van informatie/instructies over en verdelen/bespreken van het werk. Zorgdragen voor de optimale onderlinge afstemming.
 • Het houden van toezicht op en geven van leiding/instructie aan de uitvoerders en/of de (leidinggevend) monteurgroep ten aanzien van voortgang, efficiŽncy, resultaat, (wettelijke en interne) richtlijnen, instructies, normen, VGM-aspecten en procedures. Het organiseren van regulier werkoverleg en het afstemmen met of aansturen van derden.
 • Het zorgdragen voor de projectadministratie ten aanzien van loon/weekstaten, meer-/minderwerk, beoordeling medewerkers en (revisie)tekenwerk. Het eventueel uitvoeren van (kleine) calculaties.
 • Het, op een efficiŽnte en effectieve wijze, bewaken van de materiaalstromen en het gereedschap/materiaalverbruik, alsmede een optimale aan/afvoer daarvan.
 • Het plannen van de personele bezetting voor de eigen projecten en het adviseren van de leiding omtrent personele beslissingen.
 • Het eventueel leveren van input aan het ontwerp van installaties, systemen en constructies en het eventueel verzorgen van detail-engineering.
 • Het oplossen van technische en operationele problemen en het melden en motiveren van wijzigingen en meer-/minderwerk, alsmede de registratie van wijzigingen van tekeningen/specificaties.
 • Het toetsen van het uitgevoerde werk aan opdracht en planning. Het verzorgen van interne/externe communicatie, onder andere met de opdrachtgever, en bijwonen van werk-/coŲrdinatie- en bouwvergaderingen.
 • Het voorbereiden en zorgdragen voor de uitvoering van de inbedrijfstelling en het uitvoeren van testen.
 • Het uitvoeren van de werkzaamheden overeenkomstig de kwaliteits-, arbo- en veiligheidsnormen zoals weergegeven in het QHSE-systeem.
Functie eisen: Een afgeronde MBO opleiding Werktuigbouwkundige Installatietechniek Aanvullende relevante vakgerichte cursussen In bezit van een geldig VCA-VOL certificaat voor de duur van het project Ervaring met AC/CV en luchtbehandelingsinstallaties 12-15 jaar relevante werkervaring Ervaring met MS Projects Je hebt goede referenties van projecten in deze functie bij ziekenhuizen en kunt deze ook verstrekken
Bijzonderheden: #Hoevelaken

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend