home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Inventor Tekenaar

Functie: Inventor Tekenaar
Standplaats: Gelderland
Contractvorm: #Nijkerk
Regio: Midden en Zuid
Oost en Noord-Oost
Bedrijfscultuur: Producent van systemen van constructies, er wordt op wereldwijde basis geopereerd en leveren een klantspecifieke productlijn aan de proces industrie, chemische en petrochemische bedrijven, opslag terminals, voedingsmiddelen en farmaceutische bedrijven. Hun producten onderscheiden zich door de ontwerpen die voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen met aandacht voor efficiëntie, veiligheid, extreem laag onderhoud en bedienings gemak.
Salaris indicatie: €2500 - €3500
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 2(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:

Vanwege de goed gevulde orderportefeuille van onze opdrachtgever, komen wij graag  in contact met een werktuigbouwkundig Inventor 3D tekenaar.

Als Inventor tekenaar word je verantwoordelijk voor het zelfstandig 3D modelleren van hun installaties en ben je actief met het maken van productietekeningen en stuklijsten.

Functie eisen: Je beschikt over Werktuigbouwkundige opleiding. Een pré is kennis VCA en ARBO-regelgeving, relevante kennis van normen (CE, PED en ATEX) en kennis van pijpleiding- en constructies. Ervaring met 3D CAD systemen, Autodesk Inventor. Goede contactuele vaardigheden, en zowel mondeling als schriftelijke vaardigheden van Nederlands en Engels.

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rvmourik@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend