home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Tekenaar / Werkvoorbereider Sprinkler/ Brandmeldinstallaties

Functie: Tekenaar / Werkvoorbereider Sprinkler/ Brandmeldinstallaties
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Bedrijfscultuur: Voor een landelijk opererende installateur zijn wij voor de afdeling Brandbeveiliging op zoek naar een zelfstandige tekenaar / werkvoorbereider voor sprinkler en brandmeld installaties. De meeste projecten worden uitgevoerd binnen de utiliteit en de industrie, maar ook projecten voor laboratoria, zorginstellingen en datacentra komen zeker voor. Je gaat deel uitmaken van een jong en dynamisch team met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor zowel de klant als natuurlijk voor de interne organisatie. Als tekenaar / werkvoorbereider voor sprinkler en brandmeld installaties heb je natuurlijk een uitdagende baan met doorgroei mogelijkheden.
Salaris indicatie: 1750 - 2500
2500 - 3500
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving: Als tekenaar / werkvoorbereider voor sprinkler en brandmeld installaties ben je geheel zelfstandig bezig met het uitwerken en voorbereiden van nieuwe en renovatie projecten.
Vanaf het moment dat een project overgedragen wordt vanaf de afdeling calculatie, tot aan de uiteindelijke oplevering van het project ben je betrokken bij de projecten.
Het omzetten van alle gegevens naar definitieve werktekeningen voor de sprinkler en brandmeld installaties, het juist interpreteren van de bijbehorende berekeningen, het nakomen van de (project) planningen, het opstellen en beheren van de revisie gegevens behoren natuurlijk tot je takenpakket als tekenaar / werkvoorbereider. Je werkt in een jong en dynamisch team met technisch specialisten, waarbinnen je uiteraard ook de materiaallijsten samenstelt en je bent nauw betrokken bij de werkvloer.
Functie eisen: Als tekenaar / werkvoorbereider voor sprinkler en brandmeld installaties is minimaal een afgeronde vakgerichte MTS opleiding vereist, ruim voldoende ervaring met AutoCAD en de BIM methodiek is echt een vereiste. Voor de aard van de installaties zijn ook aanvullende vakgerichte cursussen zoals VSI-B en Sprinkler 1 zeker een vereiste; Omdat je zelfstandig werkzaam bent aan diverse projecten is minimaal 5 jaar werkervaring als tekenaar / werkvoorbereider binnen een soortgelijke functie gewenst; Wij zoeken een communicatief sterke tekenaar / werkvoorbereider, die creatief en inventief kan meedenken binnen het team.
Bijzonderheden: #Soest

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend