home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Werkvoorbereider voor de afdeling Services

Functie: Werkvoorbereider voor de afdeling Services
Standplaats: Gelderland
Contractvorm: Tijdelijk
Regio: Oost en Noord-Oost
Bedrijfscultuur: We zoeken voor een regionale vestiging een gedreven werkvoorbereider Services. Deze afdeling zorgt voor professioneel onderhoud en technisch beheer van de installaties. Dat biedt een langere levensduur en leidt tot tevreden gebruikers en tot kostenbesparingen. Jij zorgt voor alle voorbereiding van het onderhoud, zodat je collega’s direct aan de slag kunnen. Als werkvoorbereider op de afdeling Service ben je werkzaam bij een installateur die landelijk opereert binnen de installatietechniek, met diensten voor de utiliteitbouw, gezondheidzorg en industrie. Ze onderhouden, inspecteren en beheren technische installaties ten behoeve van nieuwbouw en renovatieprojecten. Het preventieve onderhoud bevordert natuurlijk de duurzaamheid van de installaties.
Salaris indicatie: €1750 - €2500
€2500 - €3500
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving: Je houdt je bezig met de werkvoorbereiding voor alle onderhoudsprojecten van de afdeling Service. Tot je taken behoort onder andere het doorspreken van een onderhoudsproject met de projectleiding. Daarnaast het opstellen van de projectindeling voor werkvolgorde, deeltaken, urenbewaking en materiaalvoorziening. Je zorgt voor tijdige levering/ aanvoer van materialen en gereedschap op het onderhoudsproject en bewaakt de voortgang. Je verzorgt calculaties en materiaalspecificaties, stelt offertes op en verricht de benodigde administratieve handelingen. Het is een heel afwisselende baan met afwisselende projecten.

Functie eisen: Je hebt minimaal een opleiding MTS of eventueel HTS installatietechniek, aangevuld met diverse functiegerichte cursussen. Je bent betrouwbaar en je bent goed in staat om snel met wisselende werkzaamheden om te gaan door je flexibele werkhouding. Verder kom je altijd gemaakte afspraken na en natuurlijk ben je klantgericht. Je draagt graag samen met je nieuwe collega´s bij in het onderhoud van de installaties en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend