home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Servicetechnicus Installatie techniek

Functie: Servicetechnicus Installatie techniek
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Bedrijfscultuur: We zoeken voor de vestiging midden Nederland een zelfstandige servicetechnicus die oplossend gericht kan werken. Deze afdeling zorgt voor professioneel onderhoud en technisch beheer van de installaties. Dat biedt een langere levensduur en leidt tot tevreden gebruikers en tot kostenbesparingen. Je lost storingen vakkundig op en pleegt onderhoudswerkzaamheden aan gebouwgebonden installaties. Ook behoort het in bedrijf stellen van nieuwe installaties tot het takenpakket. Als Servicetechnicus ben je werkzaam bij een landelijk opererende installateur met diverse vestigingen die elk de eigen regio binnen de installatietechniek, met diensten voor de utiliteitsbouw, gezondheidszorg en industrie. Ze onderhouden, inspecteren en beheren technische installaties ten behoeve van nieuwbouw en renovatieprojecten. Het preventieve onderhoud bevordert natuurlijk de duurzaamheid van de installaties.
Salaris indicatie: €1750 - €2500
€2500 - €3500
Opleidingsniveau: MBO
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Functie met vaste dienst / meerjarig dienstverband. Je houdt je bezig met het onderhouden van installaties van uiteenlopende aard en complexiteit. Tot je taken behoort onder andere het oplossen van storingen aan verschillende werktuigbouwkundige, elektrotechnische, koeltechnische en regeltechnische installaties.
Ook het volgens voorschriften in bedrijf stellen van deze installaties en het inregelen van installaties hoort er natuurlijk bij.
Daarnaast is er ruimte voor het uitbrengen van adviezen ten aanzien van het onderhoud van de installaties en in overleg met de technisch beheerder uitbrengen van verbetervoorstellen.
Je zorgt voor het registreren van meerwerk en het rapporteren daarvan aan de technisch beheerder en indien noodzakelijk geef je leiding aan enkele monteurs. Het is een heel afwisselende baan met afwisselende projecten.
Functie eisen: Je hebt minimaal een afgeronde opleiding MTS installatietechniek, aangevuld met diverse functiegerichte cursussen zoals bijvoorbeeld STEK (F-gassen diploma), KLI-A en KLI-B en NEN 3140. Je bent betrouwbaar en je bent goed in staat om snel met wisselende werkzaamheden om te gaan door je flexibele werkhouding. Verder kom je altijd gemaakte afspraken na en natuurlijk ben je klantgericht. Je draagt graag samen met je nieuwe collega´s bij in het onderhoud van de installaties en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen.
Bijzonderheden: #Hoevelaken

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend