home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Allround Engineer Technische Dienst

Functie: Allround Engineer Technische Dienst
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Bedrijfscultuur: Voor een groot bedrijf in regio Zeist zijn wij opzoek naar een allround Technische Dienst Engineer voor de afdeling gebouwenbeheer.
Salaris indicatie: 1750 - 2500
2500 - 3500
3500 - 5000
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 4(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Het betreft een vacature voor een vaste functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het onderhoud, storingen verhelpen aan dieselgeneratoren, stoomketels en het complete stoom- en condensaatsysteem. 

Kortom een zeer uitdagende vacature voor de echte techneut. Natuurlijk hoort ook het onderhoud en service aan de luchtbehandeling installatie, gebouwbeheerssystemen, stadsverwarming en nooddieselgeneratoren er volledig bij. Tevens ben je binnen het team van onderhoudsmedewerkers verantwoordelijk voor het oplossen van diverse storingen aan de overige installaties, waaronder de complete E-installatie voor het hele bedrijf, diverse water en gas installaties en alle zwakstroom voorzieningen.
Functie eisen: Voor een functie als Engineer Technische Dienst moet je minimaal een MTS of HTS opleiding en/of een gelijkwaardige opleiding afgrond hebben, aangevuld met relevante vakgerichte cursussen of opleidingen. Uiteraard beschik je over een uitgebreide kennis van Stoominstallaties en F-Gassen en heb je minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Kan je daarnaast ook nog leiding geven aan een (hulp)monteur en / of onderaannemers dan is dat een pre. Verder ben je zelfstandig, klantvriendelijk, representatief en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je accuraat en kun je onder tijdsdruk werken en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.
Bijzonderheden: Uitdagende vacature voor de echte techneut! #Zeist

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend