home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Procestechnoloog

Functie: Procestechnoloog
Standplaats: Gelderland
Contractvorm: Uitloop naar vast.
Regio: Oost en Noord-Oost
Bedrijfscultuur: Onze relatie is een dochter onderneming van een wereldwijd operend bedrijf. Met ruim 160 medewerkers, is men gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van apparatuur en systemen voor de mechanische en thermische verwerking van droge en natte poeders. Voor chemicaliŽn, mineralen en metalen, farmaceutische producten en levensmiddelen & toevoegingmiddelen voor diervoeders.
Salaris indicatie: Ä2500 - Ä3500
Ä3500 - Ä5000
Opleidingsniveau: Universitair
Ervaring: niveau 2(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Voor de afdeling Process en Controle van onze relatie, zijn wij op zoek naar een Procestechnoloog. Deze wordt verantwoordelijk voor het (door)berekeningen, uitvoeren van testen, aantonen dat aangeboden machines en systemen aan de eisen van de klant voldoen. Werkt Klantspecificaties uit in concepten en werkt nauw samen met de process engineer en besturings engineer. 

Werkt aan opschalingberekeningen en dimensioneren van de proces- en randapparatuur, P&IDís en flowdiagrams, testen en demonstraties (in hun uitstekend geoutilleerde testfaciliteiten) alsmede  inbedrijfstellingen (bij hun klanten) efficiŽnt en succesvol laten verlopen. Zorgdragen voor overbrengen en verhogen van het kennisniveau binnen het multifunctionele team op procestechnologisch gebied.

Als technoloog blijf je actief in het onderhouden van internationale contacten, verzamel je markt informatie en volg je de trends en ontwikkelingen in de branche. 

Veelzijdige en uitdagende rol, we informeren je graag verder!
Functie eisen: WO bij voorkeur in de richting chemische technologie, met kennis van werktuigbouwkundige begrippen en werking van apparaten. Goede communicatieve en sociale vaardigheden, beheersing van Engelse en Duitse taal.
Bijzonderheden: #Zevenaar

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rvmourik@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend