home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Servicemonteur Sprinkler Installaties

Functie: Servicemonteur Sprinkler Installaties
Standplaats: Gelderland
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Oost en Noord-Oost
Bedrijfscultuur: Voor een jong en dynamisch team van de afdeling Brandbeveiliging zijn wij op zoek naar een Servicemonteur Sprinkler Installaties die deel wil uitmaken van een landelijk opererende totaalinstallateur. Alle techniek in gebouwen wordt voor de vaak multidisciplinaire projecten door deze installateur zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor zowel de klant als natuurlijk voor de interne organisatie. Servicemonteur Sprinkler/Brandmeldinstallaties is een baan met toekomstmogelijkheden!
Salaris indicatie: 1750 - 2500
2500 - 3500
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 4(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Als Servicemonteur Sprinkler Installaties ben je geheel zelfstandig bezig met het vakkundig onderhouden, repareren, controleren en aanpassen van sprinklerinstallaties. Wanneer het werk dat vereist geef je daarbij leidinggeven aan enkele monteurs
Voor de klant ben je daarbij het aanspreekpunt voor de planning, uitvoering, onderhoudsrapportages en de technische vragen. Deze werkzaamheden verricht je voor verschillende opdrachtgevers en projecten, waaronder fabriekshallen, kantoren en overheidsgebouwen.
Maar ook het oplossen van storingen aan verschillende installaties op het gebied van brandbeveiliging en het registreren van meer-/minderwerk en het uitbrengen van rapportages aan de technisch beheerder horen bij je functie. Kortom een leuke functie met toekomstmogelijkheden!
Functie eisen: Voor de functie van Servicemonteur Sprinkler Installaties heb je minimaal een technische MBO opleiding afgerond en ben je in het bezit van aanvullende vakgerichte cursussen zoals VSI A en NEN 3140. Daarbij heb je minimaal een aantal jaar aantoonbare werkervaring als Servicemonteur Sprinkler Installaties. Natuurlijk beschik je over een rijbewijs B en heb je karakter eigenschappen als klantvriendelijkheid, goede communicatieve vaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Bijzonderheden: #Apeldoorn

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend