home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Servicetechnicus Brandbeveiliging

Functie: Servicetechnicus Brandbeveiliging
Standplaats: Gelderland
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Oost en Noord-Oost
Bedrijfscultuur: Voor een jong en dynamisch team van de afdeling Brandbeveiliging zijn wij op zoek naar een Servicetechnicus Brandbeveiliging die deel wil uitmaken van een landelijk opererende totaalinstallateur. Alle techniek in gebouwen wordt voor de vaak multidisciplinaire projecten door deze installateur zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor zowel de klant als natuurlijk voor de interne organisatie. Servicetechnicus Sprinkler/Brandmeldinstallaties is een baan met toekomstmogelijkheden!
Salaris indicatie: €1750 - €2500
€2500 - €3500
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Als Servicetechnicus Brandbeveiliging ben je geheel zelfstandig bezig met het vakkundig inbedrijfstellen en onderhouden van brandmeld-, sprinklermeld-, ontruiming- en blusgasinstallaties. Natuurlijk horen hier ook kleine bijbehorende montage werkzaamheden bij en het oplossen van storingen aan deze installaties.
Daarbij geef je indien nodig leiding aan enkele monteurs en ben je nauw betrokken bij het testen van de aangebrachte installaties.
Ook het opstellen van de vereiste rapportages en het registeren van eventueel meer- en minderwerk voor je leiding gevende horen hierbij.

Functie eisen: Voor de functie van Servicetechnicus Brandbeveiliging heb je minimaal een technische MBO opleiding afgerond en ben je in het bezit van aanvullende vakgerichte diploma’s of certificaten zoals bijvoorbeeld onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties. Het diploma Projecteringdeskundige brandmeld is natuurlijk een pré. Daarbij heb je aantoonbare werkervaring als onderhoudsmonteur brandmeld installaties. Ook ben je bereidheid voor het volgen eventueel aanvullende opleidingen en om deel te nemen aan een storingsdienst rooster. Natuurlijk beschik je over karakter eigenschappen als oplossend gericht kunnen denken en werken, goede communicatieve vaardigheden en een resultaatgerichte instelling.
Bijzonderheden: #Apeldoorn

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend