home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Aankomend Sprinklertechnicus (schoolverlater)

Functie: Aankomend Sprinklertechnicus (schoolverlater)
Standplaats: Gelderland
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Oost en Noord-Oost
Bedrijfscultuur: Voor een jong en dynamisch team van de afdeling Brandbeveiliging zijn wij op zoek naar een aankomend sprinklertechnicus die deel wil uitmaken van een landelijk opererende totaalinstallateur. Alle techniek in gebouwen wordt voor de vaak multidisciplinaire projecten door deze installateur zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor zowel de klant als natuurlijk voor de interne organisatie. Technicus Sprinkler/Brandmeldinstallaties is een baan met toekomstmogelijkheden!
Salaris indicatie: €1750 - €2500
€2500 - €3500
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 1(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Heb je net je MBO of HBO opleiding afgerond en ben je opzoek naar een leuke, uitdagende, maar toch verantwoordelijke baan? Dan is de Sprinkler techniek echt iets voor jou.
Wij zijn op zoek naar een beginnend Sprinklertechnicus voor de afdeling Brandbeveiliging. Je werkzaamheden bestaan uit het geven van technische adviezen en het analyseren / interpreteren van projectgegevens en voorschriften van sprinklerinstallaties voor diverse uiteenlopende projecten.
Dagelijks ben je bezig met het ontwerpen en calculeren van de verschillende sprinklerinstallaties volgens de geldende voorschriften. Het ontwerpen begint natuurlijk met een basis ontwerp en het opstellen van de P&ID schema’s. Maar ook het verifiëren van door derden gemaakte sprinklerontwerpen hoort hier uiteraard bij.
Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden blijf je betrokken door het oplossen van sprinkler technische vraagstukken en het begeleiden van de oplevering en certificering van de projecten.
Hierbij onderhoud je contacten met de inspectie-, en adviesbureaus over de technisch inhoudelijke zaken zoals omschreven in UPD's. Maar ook het naleven van de voorschriften op het gebied van kwaliteit, ARBO, milieu en veiligheid maken hier deel van uit.
Functie eisen: Voor deze uitdagende functie in de sprinklertechniek heb je net een technische opleiding op MBO of HBO niveau afgerond. Als je al enige ervaring in de sprinklerbranche hebt of in het bezit bent van de diploma's sprinklertechniek VSI-B en VSI-C is dat een pre, maar dit is zeker geen vereiste. Voor deze functie beschik je natuurlijk wel over goede communicatieve vaardigheden, commerciële kwaliteiten en een resultaatgerichte instelling.
Bijzonderheden: #Apeldoorn

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend