home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Engineer Meet- en regeltechniek

Functie: Engineer Meet- en regeltechniek
Standplaats: Zuid Holland
Contractvorm: Vast
Regio: Zuid-West
Bedrijfscultuur: Wij zoeken een Engineer Meet- en regeltechniek voor het ontwerpen van GBS-systemen die de gebouw gebonden installaties besturen en bewaken. Je werkt in een open bedrijf structuur met korte communicatie lijnen. De vestiging telt ongeveer 50 medewerkers en heeft projecten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Met de systemen kunnen ze snel, slagvaardig en flexibel inspelen op de wensen van de opdrachtgevers. Ze verzorgen alle werkzaamheden op het gebied van M&R techniek, zowel voor nieuwbouw, renovatie projecten, als voor aanpassingen vanuit Service & Onderhoud.
Salaris indicatie: €2500 - €3500
Opleidingsniveau: MBO
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Vanwege de groei en uitbreiding zijn wij opzoek naar een Engineer M&R die vanaf het ontwerp tot en met de oplevering verantwoordelijk voor het technische gedeelte van de meet- en regeltechniek.
Je ontwerpt, berekent en beoordeelt alle soorten regeltechnische installaties en installaties voor gebouwautomatisering. Ook stel je zelfstandig de RTO’s op.
Daarnaast controleer je aan de hand van het door jou opgestelde principeschema of de opzet van de installatie en de wijze van regelen correct is. Je verzorgt en bewaakt projectgebonden planningen, bereidt de GBS systemen voor en maakt deze uitvoeringsgereed.
Tevens draag je zorg voor de selectie, het aanvragen en bestellen van regeltechnische componenten, voorzieningen en werkzaamheden.
Functie eisen: MBO technisch werk- en denkniveau. Enthousiasme en een leergierige instelling zijn zeker gewenst. Aanvullende vakgerichte cursussen zoals KLI-A, KLI C en MRK-C zijn een pré, maar zijn niet vereist. Relevante vakgerichte werkervaring met het ontwerpen van regeltechnische installaties zijn zeker gewenst. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling.
Bijzonderheden: #Capelle a/d IJssel

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend