home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

StabiCAD Tekenaar W-installaties

Functie: StabiCAD Tekenaar W-installaties
Standplaats: Zuid Holland
Contractvorm: Vast
Regio: Zuid-West
Bedrijfscultuur: Wij zoeken een zelfstandige StabiCAD tekenaar voor het ontwerpen, uitwerken en uitvoering gereedmaken van diverse werktuigkundige installaties voor kleine en middelgrote projecten, maar uiteraard ook voor de grote utiliteit projecten. Je verwerkt de benodigde informatie en kennisoverdracht in bruikbare schema’s en werktekeningen voor het projectteam en doet waar nodig voorstellen voor alternatieven. Hierbij natuurlijk ook rekening houdend met prijsconsequenties bij de voorgestelde alternatieven. In voorkomende gevallen worden ook opstellingstekeningen uitgewerkt in Revit, al is kennis en ervaring hiermee zeker niet vereist.
Salaris indicatie: €1750 - €2500
€2500 - €3500
Opleidingsniveau: MBO
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Als StabiCAD tekenaar ben je zelfstandig werkzaam voor de afdeling Werktuigbouwkundige installaties. Vanaf het moment dat een project overgedragen wordt vanaf de afdeling calculatie, tot aan de uiteindelijke oplevering van het project ben je erbij betrokken. Het omzetten van alle gegevens naar definitieve werktekeningen voor de Werktuigbouwkundige installaties, het overdragen van de informatie naar de uitvoering, het opstellen en beheren van de revisie gegevens en het samenstellen van de uiteindelijke bediening- en onderhoudsvoorschriften behoren natuurlijk ook tot je takenpakket. Je werkt in een ervaren en dynamisch team met technisch specialisten.
Functie eisen: MBO (Installatietechniek, werktuigbouw) aangevuld met vakgerichte cursussen zoals bijvoorbeeld MIT of TVVL. Ook heb je enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, en heb je praktische kennis van moderne montagetechnieken / materialen. Als je daarbij nauwkeurig werkt, stressbestendig en zelfstandig bent, dan zijn we zeker naar jou op zoek.
Bijzonderheden: #Krimpen aan den IJssel

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend