home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Manager Engineering / Constructeur

Functie: Manager Engineering / Constructeur
Standplaats: Gelderland
Contractvorm: Uitloop vast.
Regio: Midden en Zuid
Bedrijfscultuur: Onze opdrachtgever richt zich op het ontwerpen, fabriceren, assembleren, testen, installeren,� onderhouden en optimaliseren van turnkey industriŽle installaties. Binnen boeiende en uitdagende industrie weten ze een sterke leidende positie te bekleden door hun expertise, flexibiliteit en wereldwijde service activiteiten.
Salaris indicatie: Ä3500 - Ä5000
Opleidingsniveau: HBO/Universitair
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Er is ruimte bij onze opdrachtgever voor een meewerkend Manager Engineering, die verantwoordelijk wordt voor de aansturing en ondersteuning van de engineers op de Engineering afdeling. Je draagt zorg voor de planning zodat de benodigde technische output op tijd gereed is, dit volgens de gestelde eisen, budget en kwaliteit.

De technische afstemming met project manager en de Sales, daarnaast weet je inhoudelijke vragen om te zetten in oplossingen en motiveert sterk op innovatie. Van groot belang in de functie is het zorg dragen voor exacte uitvoering van het ontwerp!

Leuke functie!
Functie eisen: HTS of TU achtergrond, liefs aangevuld met ervaring in de zware industriŽle machinebouw. Je beschikt over sterke communicatie, werkt graag in teamverband, weet goed te motiveren, bent accuraat, houdt goed overzicht/planning en natuurlijk stressbestendig. Weet goed o te gaan met AutoCad en Inventor (3D). Goed in Engels en liefs ook enig Duits of Frans.
Bijzonderheden: #wageningen

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rvmourik@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend