home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

(Aankomend) Inregeltechnicus

Functie: (Aankomend) Inregeltechnicus
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
West en Noord-West
Bedrijfscultuur: Wij zijn op zoek naar een enthousiaste techneut voor de functie van inregeltechnicus. Ben je een leergierige techneut, maar heb je geen (praktische) ervaring met inregelen, dan wordt je intern opgeleid tot inregeltechnicus. Als inregeltechnicus zorg je ervoor dat installaties optimaal gaan werken. Daarmee draag je bij aan een beter comfort binnen gebouwen en een energie zuiniger gebruik van de installaties. Het is een uitdagende baan met regelmatig een andere werkplaats, je werkt binnen een enthousiast team met een leuke werksfeer.
Salaris indicatie: 1750 - 2500
Opleidingsniveau: LBO/MBO
Ervaring: niveau 2(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:

Als inregeltechnicus ben je voornamelijk werkzaam met het lucht- en waterzijdig inregelen van de installaties. Ook ben je van ontwerp tot nazorg betrokken bij de ondersteuning van de meet- en regeltechniek, doe je controle metingen, CO2 metingen en in voorkomende gevallen rookproeven. Je zorgt ervoor dat alle installaties juist ingesteld zijn, tot de opwekking aan toe. Wanneer de klant het wenst ben je nauw betrokken bij de APK voor gebouwen.

Functie eisen: Voor de functie van inregeltechnicus heb je een opleiding in de installatietechniek. Dit is een uitstekende baan voor als je net van school af komt, of als je opzoek bent naar een compleet andere baan, er is de mogelijkheid om intern opgeleid te worden tot inregeltechnicus. Dus ben je leergierig, doortastend en heb je een flexibele mentaliteit, reageer dan snel!
Bijzonderheden: #Utrecht

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend