home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Assistent Projectleider W-installaties

Functie: Assistent Projectleider W-installaties
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Bedrijfscultuur: Wij zijn op zoek naar een assistent Projectleider Installatietechniek die ondersteunt bij het uitwerken van de gebouwgebonden installaties voor de diverse opdrachtgevers, zoals installateurs, architecten, projectontwikkelaars en particulieren. Je werk is daardoor veelzijdig en dynamisch. De werksfeer binnen het bedrijf is erg open, met veel oog voor kwaliteit. De focus ligt op het begeleiden en realiseren van kleine tot grote projecten, die veelal voortkomen uit bestaande klantrelaties. Meedenken met de klant en het geven van advies ten aanzien van de kwaliteit van de technische oplossing wordt zeker gewaardeerd!
Salaris indicatie: 2500 - 3500
3500 - 5000
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:

Als assistent Projectleider werk je zelfstandig kleine projecten binnen de installatie techniek uit. Ook ondersteun je de senior projectleider bij het uitwerken van de grote projecten. Binnen zowel nieuwbouw als de bestaande gebouwen, staat bij de projecten duurzaamheid centraal. Dit komt tijdens de dagelijkse uitvoering veel tot uiting met de bekende Warmte-/Koudeopslag (WKO) systemen en de gebouwsimulatieberekeningen. Je bent de spil binnen de projecten binnen een belangrijke functie die je op eigen initiatief verder in kunt vullen! Daarbij wordt je goede ondersteuning gegeven om vakgerichte studies te doen en in functie verder te groeien.

Functie eisen: MBO of HBO (Installatietechniek W). Ervaring in een soortgelijke functie. Praktische kennis van de diverse systemen en mogelijkheden binnen de installatietechniek. Natuurlijk heb je goede contactuele eigenschappen om zowel in teamverband als zelfstandig te werken, als ook voor het contact met de verschillende opdrachtgevers.
Bijzonderheden: #Soest

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend