home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

BIM / Revit tekenaar

Functie: BIM / Revit tekenaar
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Bedrijfscultuur: Wij zijn op zoek naar een BIM tekenaar die gebouwgebonden installaties gaat ontwerpen en modelleren voor de diverse opdrachtgevers, zoals installateurs, architecten, projectontwikkelaars en particulieren. Je werk is daardoor veelzijdig en dynamisch binnen de installatie techniek. De werksfeer binnen het bedrijf is erg open, met veel oog voor kwaliteit. De focus ligt op het ontwerpen en realiseren van kleine tot grote projecten, die veelal voortkomen uit bestaande klantrelaties. Meedenken met de klant en het geven van advies ten aanzien van de kwaliteit van de technische oplossing wordt zeker gewaardeerd!
Salaris indicatie: 1750 - 2500
2500 - 3500
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 2(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, voorbereiden en berekenen van diverse werktuigkundige installaties. Bij steeds meer projecten wordt gebruik gemaakt van Revit, zowel voor kleine tot middelgrote projecten als voor de grote utiliteit projecten binnen de installatie techniek. Je verzorgt de benodigde informatie en kennisoverdracht voor het projectteam en doet waar nodig voorstellen voor alternatieven, niet alleen voor de installaties, maar ook voor de apparatuur of uitvoering. Hierbij houd je ook rekening met prijsconsequenties voor de voorgestelde alternatieven. Je begeleid en waar nodig ondersteun je de tekenaars met Revit.

Functie eisen: MBO of HBO niveau (Installatietechniek W). Ervaring in een soortgelijke functie, ervaring met Revit of de wens om dit te leren. Praktische kennis van montagetechnieken en materialen. Natuurlijk heb je de karaktereigenschappen als nauwkeurig, stressbestendig en zelfstandigheid.
Bijzonderheden: #Soest

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend