home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Plant 3D Engineer / ontwerper

Functie: Plant 3D Engineer / ontwerper
Standplaats: Noord Holland
Contractvorm: Mogelijk vast
Regio: West en Noord-West
Bedrijfscultuur: Voor een internationale leverancier van industriŽle systemen zijn wij opzoek naar een Plant 3D Engineer / ontwerper. De systemen en onderlinge componenten worden klant specifiek aangepast voor bulkverwerking, transport, ventilatie en koel-/droogsystemen. De betrouwbaarheid en de kwaliteit van de systemen hebben er toe bijgedragen dat er veel vaste klanten zijn binnen diverse industrieŽn. Door de jarenlange ervaring is er een goede kennis binnen het bedrijf aanwezig om de klanten een stabiel en energiezuinige productie omgeving te bieden.
Salaris indicatie: Ä2500 - Ä3500
Ä3500 - Ä5000
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
De Plant 3D Engineer / ontwerper werkt binnen de eigen engineering afdeling en is dagelijks bezig met ontwikkeling en het ontwerp van complete systemen voor de diverse klanten.
Omdat veel systemen klant specifiek opgesteld worden, is het jouw verantwoordelijkheid om de systemen toch turnkey te ontwerpen.
Daarom produceer je ook de detail- en constructietekeningen, die door het complete projectteam verder behandeld worden. Een gedegen technische kennis van de toegepaste componenten en materialen is daarom erg belangrijk.
Om tot een goed ontwerp te komen en het project verder te begeleiden, hoort het bezoeken van de locaties bij de klant er gewoon bij. Daarbij ben je creatief om diverse mogelijkheden te vinden voor de specifieke projecten.
Functie eisen: MBO of HBO Werktuigbouwkunde, en ervaring in een vergelijkbare functie. Voldoende kennis en ervaring met 3d tekenpakketten, zoals Inventor of Plant Design en van de normen en richtlijnen. Goede communicatieve vaardigheden en zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken.
Bijzonderheden: #Haarlem # Utrecht

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rdijkshoorn@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend