home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Planner / Werkvoorbereider Service Machinebouw

Functie: Planner / Werkvoorbereider Service Machinebouw
Standplaats: Flevoland
Contractvorm: Uiteindelijk een vaste functie.
Regio: Midden en Zuid
Oost en Noord-Oost
West en Noord-West
Bedrijfscultuur: Voor een bedrijf dat in geheel Europa installaties heeft staan met de bijbehorende onderhoudscontracten, zijn wij opzoek naar een enthousiaste Planner / Werkvoorbereider Service Machinebouw. De vakgebieden waar ze binnen de techniek veelal mee bezig zijn omvatten de machinebouw, constructies, hydrauliek,.
Salaris indicatie: €2500 - €3500
€3500 - €5000
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 2(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Door het uitbreiden van de service afdeling zijn wij op zoek naar een Planner / Werkvoorbereider Service die ervaring heeft in de machinebouw.
Vanuit je technische heb je voldoende kennis van de werktuigbouwkundige machinebouw, om als vertegenwoordiger van het bedrijf en als het aanspreekpunt voor de nationale en internationale klanten, de complete service en onderhoud op de meest efficiënte manier mogelijk te maken.
Je functioneert als spil van de service afdeling en bent dagelijks bezig met het coördineren en plannen van preventief onderhoud, het beheer van servicecontracten en de communicatie met de klant.
Daarbij bewaak je de binnengekomen service aanvragen en zorg je ervoor dat deze doorgestuurd naar de Service Engineers of onderaannemers. Natuurlijk hou je hierbij de prioriteit van binnengekomen storingen in de gaten.
Verder zorg je ervoor dat alle informatie en documentatie goed wordt gearchiveerd, controleer je de rapportages van de Service Engineers en zorg je ervoor dat de klanten goed geïnformeerd blijven.
Ook het maken en aanbieden van offertes, het coördineren van deze werkzaamheden en uiteindelijk de facturatie hoort bij je werkzaamheden.
Functie eisen: Voor deze uitdagende projectleiderfunctie heb je een opleiding afgerond op HBO of WO niveau in de richting Elektrotechniek, WTB, SWTK of Mechatronica. Een goede kennis en werkervaring met elektrotechnische en mechanische machinebouw, waaronder ook de besturingssystemen / PLC´s en ongeveer 2 jaar relevante werkervaring in een soort gelijke functie. Natuurlijk beheers je het Nederlands en Engels goed en heb je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden.
Bijzonderheden: #Zeewolde

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rdijkshoorn@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend