home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Embedded Software Engineer

Functie: Embedded Software Engineer
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Bedrijfscultuur: Voor een innovatieve producent die werkzaam is met een internationaal klantenbestand zijn wij opzoek naar een engineer. Ze zijn werkzaam voor zowel leasemaatschappijen, als producenten en dienstverlenende bedrijven. De producten kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit en afwerking. De afgelopen jaren is het bedrijf sterk gegroeid en heeft het een uitstekende marktpositie opgebouwd. Op dit ogenblik zijn er meer dan 100 medewerkers werkzaam.
Salaris indicatie: €2500 - €3500
€3500 - €5000
Opleidingsniveau: HBO
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving: Als Embedded Software Engineer ben je voornamelijk bezig met het programmeren en /of debuggen van microprocessor gestuurde applicaties. Je ontwikkelt, implementeert en onderhoudt codes met betrekking tot een breed scala van functies van het product. Je voert taken uit in het ontwerp, de ontwikkeling en de uitvoering van software engineering toepassingen. Ook analyseer en onderzoekt je engineering project taken , definieert specificaties en parameters , ontwikkelt programma's , en lost eventuele overwegingen bij het ontwerp op. Tevens analyseer je eisen en identificeer je technische oplossingen. Natuurlijk werk je nauw samen met een cross functioneel ontwerp team om embedded software te ontwikkelen. Verder ontwerp, ontwikkel , wijzig, en evalueer je computerprogramma's om de prestaties van het product te waarborgen.
Functie eisen: HBO opleiding of universiteit. Relevante werk ervaring is een pré. C / C + + Debuggen van software en hardware op een hoger niveau met behulp van logica analyzers, oscilloscopen en simulatoren Bekendheid met RTCA DO - 178B is een pre
Bijzonderheden: #Utrecht

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rdijkshoorn@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend