home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Mechanical Engineer

Functie: Mechanical Engineer
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Bedrijfscultuur: Voor een innovatieve producent die werkzaam is met een internationaal klantenbestand zijn wij opzoek naar een Mechanical Engineer. Ze zijn werkzaam voor zowel leasemaatschappijen, als producenten en dienstverlenende bedrijven. De producten kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit en afwerking. De afgelopen jaren is het bedrijf sterk gegroeid en heeft het een uitstekende marktpositie opgebouwd. Op dit ogenblik zijn er meer dan 100 medewerkers werkzaam.
Salaris indicatie: 2500 - 3500
3500 - 5000
Opleidingsniveau: HBO/Universitair
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving: Als Mechanical Engineer bestaan je dagelijkse werkzaam uit: Werkt functionele en technische specificaties uit Voert feasibility studies uit Stelt ontwerpspecificaties op Ontwerpt componenten en producten in detail Begeleidt uitbesteed werk Neemt deel aan design reviews Levert een bijdrage aan testen en productcertificatie Ondersteunt bij prototypebouw en serieproductie Zorgt voor de bijbehorende documentatie en rapportage.
Functie eisen: Voor de functie van Mechanical Engineer heb je een Bachelor of universitair diploma. Verder heb je internationale ervaring en sterke communicatieve en onderhandelingsvaardigheden in het Nederlands en Engels. Uiteraard zul je voor deze functie een echte team-player moeten zijn.
Bijzonderheden: #Utrecht

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rdijkshoorn@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend