home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

System Engineer

Functie: System Engineer
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Bedrijfscultuur: Voor een innovatieve producent die werkzaam is met een internationaal klantenbestand zijn wij opzoek naar een System Engineer. Ze zijn werkzaam voor zowel leasemaatschappijen, als producenten en dienstverlenende bedrijven. De producten kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit en afwerking. De afgelopen jaren is het bedrijf sterk gegroeid en heeft het een uitstekende marktpositie opgebouwd. Op dit ogenblik zijn er meer dan 100 medewerkers werkzaam.
Salaris indicatie: €2500 - €3500
€3500 - €5000
Opleidingsniveau: HBO
Ervaring: niveau 2(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving: Als System Engineer ben je bezig met het ontwikkelen, onderhouden en trekken van mechatronische ontwerpen, waarbij de nadruk ligt op het integreren van de verschillende vakgebieden elektronica, software en mechanica in een ontwerp. Maken van functionele en technische beschrijvingen. Uitvoeren en begeleiden van berekeningen, simulaties en ontwerpen ten behoeve van validatie en certificatie. Maakt afwegingen waarbij invloed van alle vakgebieden wordt afgewogen. Creëren van inzicht in ontwerp en project status. Werkt afhankelijk van de projectsamenstelling en status in een multidisciplinair team variërend van 3 tot 10 man.
Functie eisen: Als System Engineer beschik je over een afgeronde HTS of WO Minimaal 8 jaar ervaring in soortgelijke functie. Ervaring in het productontwerp waar mix van elektronica, mechanica en software nodig is. Verder affiniteit met MS-office, MS projects en Nederlands / Engels in woord en geschrift.
Bijzonderheden: #Utrecht

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rdijkshoorn@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend