home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Repair Analyst

Functie: Repair Analyst
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Bedrijfscultuur: Voor een innovatieve producent die werkzaam is met een internationaal klantenbestand zijn wij opzoek naar een Repair Analyst. Ze zijn werkzaam voor zowel leasemaatschappijen, als producenten en dienstverlenende bedrijven. De producten kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit en afwerking. De afgelopen jaren is het bedrijf sterk gegroeid en heeft het een uitstekende marktpositie opgebouwd. Op dit ogenblik zijn er meer dan 100 medewerkers werkzaam.
Salaris indicatie: 2500 - 3500
3500 - 5000
Opleidingsniveau: MBO
Ervaring: niveau 2(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving: Als Repair Analyst voer je onderhoud, reparaties en wijzigingen uit van diverse apparatuur en producten. Je werkt hierbij volgens je eigen diagnoses en documenten, zoals reparatieorders, tekeningen / schema's en werkinstructies. Hierbij moet je natuurlijk wel rekening houden met de geldende normen, productspecificaties en deadlines. Je wordt hierbij geconfronteerd met reparaties of storingen van uiteenlopende omvang, waarbij de analyse en registratie van de gegevens cruciaal is om deze te kunnen verwerken in product verbeteringen. Ook assisteer je bij technisch onderzoek naar specifieke storingen. Hierbij wordt het geheel gedocumenteerd en onderzocht, om herhaling te voorkomen. Het schrijven van rapporten, correspondentie en handleidingen is hier natuurlijk een onderdeel van.
Functie eisen: Afgeronde MBO opleiding en ervaring in een soortgelijke functie met elektromechanische producten en met het lezen van schema's, tekenen en handleidingen. Ervaring in het productontwerp waar mix van elektronica, mechanica en software nodig is. Goede communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels in woord en geschrift.
Bijzonderheden: #Utrecht

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rdijkshoorn@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend