home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Tekenaar / constructeur Werktuigbouwkunde

Functie: Tekenaar / constructeur Werktuigbouwkunde
Standplaats: Flevoland
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
West en Noord-West
Bedrijfscultuur: Voor een Nederlands bedrijf dat een uitstekende leverancier is op de internationale markt met systemen voor de zeevaart, spoorwegen en het transport via de weg, zoeken wij een Tekenaar / constructeur Werktuigbouwkunde. Er wordt op wereldwijde basis geopereerd via een goedgetraind netwerk, dat bestaat uit zorgvuldig geselecteerde vertegenwoordigers en betrokken bedrijven, die de volledige productlijn op de markt brengen, voornamelijk in de process industrie, waaronder chemische en petrochemische bedrijven, opslag terminals, farmaceutische bedrijven en gezondheids instanties. De producten worden onderscheiden door de ontwerpen die voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen met aandacht voor een efficiënt design, veiligheid, extreem laag onderhoud en bediening gemak.
Salaris indicatie: €1750 - €2500
€2500 - €3500
€3500 - €5000
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 2(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving: Als tekenaar / constructeur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig 3D modelleren van machines en veiligheidssystemen. Je houdt je actief bezig met het maken van tekeningen en stuklijsten van deze producten. Tevens stel je Fabricagehandleidingen en gebruikershandleidingen samen.
Functie eisen: HBO niveau, ervaring met Werktuigbouwkunde niveau, verkregen door opleiding of ervaring is vereist. Ervaring met 3D CAD systemen, bij voorkeur Autodesk Inventor is gewenst. Goede contactuele vaardigheden, en zowel mondeling als schriftelijke vaardigheden van Nederlands en Engels zijn een vereiste. Een flexibele enthousiaste persoonlijkheid, accuraat en met een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
Bijzonderheden: #Almere

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rdijkshoorn@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend