home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Technisch Magazijn medewerker

Functie: Technisch Magazijn medewerker
Standplaats: Flevoland
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
West en Noord-West
Bedrijfscultuur: Voor een Nederlands bedrijf dat een uitstekende leverancier is op de internationale markt met systemen voor de zeevaart, spoorwegen en het transport via de weg, zoeken wij een magazijn medewerker. Er wordt op wereldwijde basis geopereerd via een goedgetraind netwerk, dat bestaat uit zorgvuldig geselecteerde vertegenwoordigers en betrokken bedrijven, die de volledige productlijn op de markt brengen, voornamelijk in de process industrie, waaronder chemische en petrochemische bedrijven, opslag terminals, farmaceutische bedrijven en gezondheids instanties. De producten worden onderscheiden door de ontwerpen die voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen met aandacht voor een efficiënt design, veiligheid, extreem laag onderhoud en bediening gemak.
Salaris indicatie: €1750 - €2500
€2500 - €3500
Opleidingsniveau: LBO/MBO
Ervaring: niveau 2(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving: Als magazijn medewerker ben je dagelijks nauw betrokken bij de materiaal en product stromen binnen het bedrijf. Je verzorgt  de orders van verschillende toeleveranciers en je ziet erop toe dat de bestellingen van de verschillende materialen en producten op de goede locatie terecht komen. Je houdt de magazijnvoorraden in de gaten, en geeft dit door aan de magazijnbeheerder. Voor deze functie van magazijn medewerker heb je een technische opleiding nodig (werktuigbouwkunde / mechatronica).
Functie eisen: o Technische opleiding (werktuigbouwkunde / mechatronica) of ervaring binnen een technisch bedrijf. o Gezien het internationale karakter van deze functie, is het noodzakelijk dat je in het geschreven Engels beheerst.
Bijzonderheden: #Almere

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rdijkshoorn@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend