home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Projectleider E-installaties

Functie: Projectleider E-installaties
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Bedrijfscultuur: Voor een onafhankelijk en doelgericht adviesbureau zoeken wij een Projectleider Elektrotechniek voor de ontwikkeling van innovatieve installatieconcepten, voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten. De werkwijze is flexibel, de communicatie is kort en de kwaliteit is hoog.
Salaris indicatie: Ä3500 - Ä5000
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 2(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Als Projectleider Elektrotechniek ben je gedreven en bewaak je de voortgang, engineering en financiŽn van elektrotechnische projecten en breng je jouw projecten tot een goed einde.
Je bent zowel commercieel als technisch goed op de hoogte van de huidige innovaties en weet je team te motiveren, om gezamenlijk voor de klanten mooie projecten te realiseren. Daarbij kun je dynamisch omgaan met de opdrachtgevers, uitvoering,  leveranciers en je eigen projectteam. 
Dit is een zelfstandige functie met veel verantwoording.
Deze vacature staat open bij een innovatief goed georganiseerd installatiebureau die opzoek is naar verdere uitbreiding van het projectteam.
Voornamelijk worden er projecten op het gebied van nieuwbouw en renovatie uitgevoerd voor kantoren en openbare utiliteit.

Functie eisen: Voor de functie van projectleider Installatietechniek heb je een technische opleiding MBO of HBO, of een gelijk werk- en denkniveau. Als je daarbij commercieel inzicht hebt, zelfstandig bent en uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, dan zijn we zeker naar jou op zoek.
Bijzonderheden: #Utrecht

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rdijkshoorn@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend