home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Technisch sales binnendienst ( after sales)

Functie: Technisch sales binnendienst ( after sales)
Standplaats: Flevoland
Contractvorm: Vaste baan na gebleken geschiktheid
Regio: Midden en Zuid
Bedrijfscultuur: Wij zoeken een After Sales Engineer, die ondersteuning wil geven aan het wereldwijde en goed getrainde netwerk, dat de volledige productlijn op de markt brengt, voornamelijk in de process industrie, waaronder chemische en petrochemische bedrijven, opslag terminals, farmaceutische bedrijven en gezondheids instanties. De producten worden onderscheiden door de ontwerpen die voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen met aandacht voor een efficiënt design, veiligheid, extreem laag onderhoud en bediening gemak.
Salaris indicatie: €2500 - €3500
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 2(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
  • De uitvoering van klantorders die door  complexiteit en of specialisme een unieke aanpak vereisen en intensieve communicatie met de afnemer nodig hebben.
  • Je bereid per afnemer het periodiek onderhoud compleet voor, zodat de Field Service Engineer probleemloos zijn werk kan doen.
  • In geval van storingen of het preventief vervangen van onderdelen, weet je adequaat op te treden en de juiste beslissingen te maken, uiteraard streef je hierbij naar een volledig tevreden afnemer. waarbij de vorderingen, problematiek, klantwensen/eisen, leveringstijden en kwaliteit door je bewaakt worden.
  • Alle werkzaamheden worden volgens technische en budgettaire planningen en specificaties afgehandeld. Het werk wordt pas door je afgesloten als de apparatuur is afgenomen en/ of geďnstalleerd is bij de klant. Je rapporteert tijdens en na afloop van de werkzaamheden bij je afdelingshoofd.
Functie eisen: Voor deze functie van Sales Engineer heb je MBO of HBO werk- en denkniveau (werktuigbouwkunde/mechatronica). Gezien het internationale karakter van deze functie, is het noodzakelijk dat je Engels beheerst.
Bijzonderheden: #Almere

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rdijkshoorn@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend