home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Mechanisch monteur vliegtuigonderdelen

Functie: Mechanisch monteur vliegtuigonderdelen
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
West en Noord-West
Zuid-West
Bedrijfscultuur: Groot internationaal opererende bedrijf wat hoog kwaliteit onderdelen ontwerpt en assembleert voor de vliegtuigindustrie.Onderhoud, reparatie en aanpassing van verschillende apparatuur. Werkt volgens eigen diagnoses, reparatieorders, tekeningen / schema's en controleregels (procedures, werkinstructies). Moet rekening houden met vastgestelde normen / specificaties, deadlines en vaste prioriteiten. Bepaalt de oplossingen van reparaties en onderhoud. Zou onafhankelijk in verschillende situaties naar een oplossing moeten zoeken.
Salaris indicatie: 1750 - 2500
2500 - 3500
Opleidingsniveau: MBO
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
  • Werkt volgens eigen diagnoses
  •  reparatieorders, tekeningen / schema's en controleregels (procedures, werkinstructies). 
  • Moet rekening houden met vastgestelde normen / specificaties, deadlines en vaste prioriteiten.
  •  Bepaalt de oplossingen van reparaties en onderhoud. 
  • Zou onafhankelijk in verschillende situaties naar een oplossing moeten zoeken.
Functie eisen: Mogelijkheid om technische tekeningen te lezen, schema's te analyseren en handleidingen te lezen; Asses de apparatuur om een ​​plan te maken voor onderhoud / reparatie, het beoordelen van de klacht; Een lijst met materialen opstellen; Registreer de apparatuur; De apparatuur aansluiten; Demontage, reparatie, onderhoud / reiniging / ontkalking apparatuur (op basis van specificaties en werkinstructies); Renovaties / aanpassingen uitvoeren; Installatie van nieuwe componenten (standaard vervangingen); Voer een eindinspectie uit voor de juiste werking en de uitrusting van de eindinspectie; Het reparatierapport opstellen; Antwoorden bevragen interne medewerkers en medewerkers van externe klanten tijdens audits; Het inspectierapport opstellen Vragen beantwoorden van interne medewerkers en medewerkers van externe klanten tijdens audits; Testen / beoordelen van introductie van medewerkers op verschillende producten;
Bijzonderheden: Onderhoud, reparatie en aanpassing van verschillende apparatuur / producten Werkt volgens eigen diagnoses, reparatieorders, tekeningen / schema's en controleregels (procedures, werkinstructies). Moet rekening houden met vastgestelde normen / specificaties, deadlines en vaste prioriteiten. Bepaalt de oplossingen van reparaties en onderhoud. Zou onafhankelijk in verschillende situaties naar een oplossing moeten zoeken.

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rdijkshoorn@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend