home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Projectleider W-installaties

Functie: Projectleider W-installaties
Standplaats: Zuid Holland
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Zuid-West
Bedrijfscultuur: Echt ontzorgen van onze klanten, dat is wat je als projectleider W-installaties doet. Je doet dat binnen een goede sfeer op kantoor en wij hebben aandacht voor jouw persoonlijke groei. Daardoor kan je op een daadkrachtige manier werken, om de nieuwbouw of renovatie projecten volgens de planningen en onze kwaliteitsstandaard op te leveren. Je bewaakt doorlopend de kwaliteit, voortgang en de planning en onderneemt direct actie op afwijkingen. Verder begeleid je onze klanten tijdens de uitvoering van de projecten binnen de planning en onze kwaliteitsnormen naar de oplevering van het project. Door de combinatie van meerdere projecten op diverse locaties met telkens andere opdrachtgevers wordt jouw werk boeiend en afwisselend.
Salaris indicatie: €2500 - €3500
€3500 - €5000
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Functie met vaste dienst / meerjarig dienstverband. Als projectleider W-installaties ben je nauw betrokken bij het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties vanuit de wensen van de klant, een specificatie of vanuit een bestek, tot aan het begeleiden van de uitvoering. Je werkzaamheden lopen daarbij uiteen van het schrijven van adviesrapporten tot het opstellen van voorlopige ontwerpen.

De ontwerpen lopen uiteen voor verschillende toekomst gerichte technische installaties bijvoorbeeld koelcentrales, WKK’s, WKO’s, verwarmingscentrales en luchtbehandelingskasten, waarvoor je ook een bijbehorende kostenraming opstelt.
Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte realisatie en de hele uitvoering, door het sturen en coördineren van de werkzaamheden van het bouwteam en alle betrokken partijen. Uiteraard controleer je de definitieve installatieontwerpen, zowel technisch als financieel, waar ook het meer- en minderwerk bij hoort, waarbij je ook de normen niet uit het oog verliest. Daardoor ben je veel op locatie om de werkzaamheden te coördineren.
Functie eisen: Voor de functie van projectleider W-installaties beschik je over een opleiding Werktuigbouwkundige Installatietechniek en werkervaring binnen utiliteitsprojecten. Uiteraard heb je naast technisch ook financieel en commercieel inzicht. Wij zoeken iemand die goed kan luisteren en open staat voor anderen, communicatief sterk is en eerlijk.
Bijzonderheden: #Bodegraven Geďnteresseerd? Graag ontvangen wij jouw sollicitatie!

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend