home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Engineer Werktuigbouwkunde Inventor

Functie: Engineer Werktuigbouwkunde Inventor
Standplaats: Gelderland
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
West en Noord-West
Bedrijfscultuur: Voor een Nederlands bedrijf dat een uitstekende leverancier is op de internationale markt met systemen voor de zeevaart, spoorwegen en het transport via de weg, zoeken wij een Tekenaar / constructeur Werktuigbouwkunde. Er wordt op wereldwijde basis geopereerd via een goedgetraind netwerk, dat bestaat uit zorgvuldig geselecteerde vertegenwoordigers en betrokken bedrijven, die de volledige productlijn op de markt brengen, voornamelijk in de process industrie, waaronder chemische en petrochemische bedrijven, opslag terminals, farmaceutische bedrijven en gezondheids instanties. De producten worden onderscheiden door de ontwerpen die voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen met aandacht voor een efficiënt design, veiligheid, extreem laag onderhoud en bediening gemak.
Salaris indicatie: €2500 - €3500
€3500 - €5000
Opleidingsniveau: HBO
Ervaring: niveau 2(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Functie met vaste dienst / meerjarig dienstverband. Als engineer ben je dagelijks bezig met het ontwerpen en technisch uitwerken van de producten, waarbij je na een grondige technische analyse passende oplossingen vindt binnen de technische ontwikkelingen en mogelijkheden. Hiervoor heb je regelmatig overleg met de opdrachtgevers en de manager van de afdeling, zodat in overleg de planningen opgesteld kunnen worden.
Je draagt verantwoording over de technische kwaliteit en de efficiency van de projecten op basis van de klantspecificaties of jouw eigen ontwerp. Uiteraard krijg je daarbij ondersteuning van zowel interne als externe deskundigen.
Functie eisen: HBO niveau, ervaring met Werktuigbouwkunde, ervaring met 3D CAD systemen, bij voorkeur Autodesk Inventor is gewenst. Een flexibele enthousiaste persoonlijkheid, met een goed verantwoordelijkheidsgevoel.
Bijzonderheden: #Harderwijk Geďnteresseerd? Graag ontvangen wij jouw sollicitatie!

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rdijkshoorn@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend