home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Onderhoudsmonteur (E en I)

Functie: Onderhoudsmonteur (E en I)
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
West en Noord-West
Bedrijfscultuur: Voor een groot bedrijf in regio Hilversum zijn wij opzoek naar een allround onderhoudsmonteur voor de afdeling machine onderhoud en gebouwenbeheer. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van je eigen werk voor het onderhoud, oplossen van storingen aan de apparaten en installaties, terrein voorzieningen en het hele complex. Daarbij ben je uiteraard ook dagelijks bezig met preventief onderhoud en controle werkzaamheden, wat gaat van het afstellen van de meet- en regeltechniek tot het ondersteunen bij het opstarten van de processen na het onderhoud en reparaties. Kortom een zeer uitdagende vacature voor de echte techneut.
Salaris indicatie: €2500 - €3500
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Functie met vaste dienst / meerjarig dienstverband. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit preventief onderhoud aan de machines voor de produktielijnen en de transport- en opslag apparatuur. Voor de gebouwen en het terrein beheer je alle energie- en watervoorzieningen en installaties. Daarnaast ben je uiteraard nauw betrokken bij de aanpassingen en vernieuwing van de apparatuur en de installaties en begeleid en geef je leiding aan de eigen monteurs en monteurs van onderaannemers.
Tevens ben je binnen het team van onderhoudsmedewerkers verantwoordelijk voor het oplossen van diverse storingen aan de overige installaties.
Functie eisen: MBO niveau en ervaring met Werktuigbouwkundige machines en installatie. Certificaat voor NEN3140 Vakbewaampersoon. Een flexibele enthousiaste persoonlijkheid, met een goed verantwoordelijkheidsgevoel die snel kan handelen en zelfstandig problemen doeltreffend kan oplossen.
Bijzonderheden: #Hilversum Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen.

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rdijkshoorn@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend