home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Field Service Engineer

Functie: Field Service Engineer
Standplaats: Gelderland
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Bedrijfscultuur: Wil je een vaste baan bij hét toonaangevende bedrijf in de wereld binnen de eigen branche, bij een innovatief bedrijf dat werkt met nieuwe technologieën. Werk in de hightech wereld van robotica, machinebouw en automatisering, waarvan de machines gebruikt worden voor de kwetsbare biologie. Help mee om van de wereld een betere plek te maken, want alle medewerkers zijn innovatief. Het hoofdkantoor is centraal gevestigd in Nederland, maar ook in het buitenland zijn ze actief.
Salaris indicatie: €1750 - €2500
€2500 - €3500
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Je werkt dagelijks met innovatieve technieken binnen de mechatronica, of industriële automatisering, of electrial engineering, die ontwikkelt zijn voor de landbouwsector. Je werkt in een respectvolle omgeving waarin je de steun krijgt die je nodig hebt om optimaal te kunnen presteren. Het is een uitdagende, zelfstandige functie met verantwoordelijkheid en veel ruimte tot meedenken. Je werkt bij een bedrijf met een enorme innovatiekracht en ruimte om je creativiteit toe te passen. Je werkt alleen voor alle klanten in Nederland, zowel op afstand als op locatie. Dagelijks ondersteun je de klanten met goede service en doorlopende coaching.

Functie eisen: MBO / HBO werkniveau, enige kennis van machinebouw of vergelijkbare automatisering. Creativiteit en in analytische oplossingen denken. Goede communicatie en sociaal vaardig.
Bijzonderheden: #Ede

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar mzeijderveld@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend