home homecontactvestigingensitemap
Proplant Engineering
VacaturesOpen sollicitatieVakgebiedenOver ProPlant
  Vacature mailing

Schrijf je in voor de ProPlant Nieuwsbrief met actuele vacatures via je e-mail!
Meld je hier aan:
zoeken
e-mail vacatureprint vacaturetell a friend

Mechanical Engineer

Functie: Mechanical Engineer
Standplaats: Utrecht
Contractvorm: Vast
Regio: Midden en Zuid
Bedrijfscultuur: Wil je een vaste baan bij een internationaal georiënteerd bedrijf dat unieke machines produceert voor grote automobielindustrie producenten, dan is dit jouw baan! Wij zoeken naar een 'duizendpoot' die de producten ontwerpt en waar nodig verbeterd. Je werkt in de hoofdvestiging bij Barneveld, waar veel van de producten geassembleerd en getest worden. De klanten zijn veelal actief in de internationale automobielindustrie en zijn meestal in het buitenland gevestigd, waar deze systemen geïnstalleerd en getest worden.
Salaris indicatie: €2500 - €3500
€3500 - €5000
Opleidingsniveau: MBO/HBO
Ervaring: niveau 3(niveau 0 = min  niveau 0 = max)
Functie omschrijving:
Je maakt ontwerpen voor onder andere nieuwe en bestaande productielijnen. Je bent zo betrokken bij jouw ontwerp, dat je ook regelmatig in de werkplaats te vinden bent, om te kijken of de oplossing ook in de praktijk werkt.
Het gaat om zowel elektromagnetische, hydraulische als mechanische besturingssystemen waarmee complete oplossingen gemaakt worden.
De tekeningen worden door jou compleet uitgewerkt met 3D software en voorzien van de nodige details, inclusief de benodigde berekeningen.
Je kan goed zelfstandig werken en het is belangrijk dat je de theorie en praktijk aan elkaar kunt koppelen.
Tenslotte zorg je voor de technische ondersteuning bij het opstellen van de specificaties en de eisen en zorgt ervoor dat dit duidelijk wordt vast gelegd.
Functie eisen: MBO / HBO werkniveau, enige kennis van machinebouw of vergelijkbare automatisering. Creativiteit en in analytische oplossingen denken. Goede communicatie en sociaal vaardig.
Bijzonderheden: #Barneveld

Solliciteren? e-mail uw c.v. naar rdijkshoorn@proplant.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Legenda

e-mail vacature e-mail vacature
print vacature print vacature
tell a friend tell a friend